tiistai 7. heinäkuuta 2015

Viivin bravuuri: kanataskut

Jokaisella kokilla on bravuurinsa. Sellainen muodostuu sekä ammattilaiselle, että harrastajalle.
Mun omani on Parman kinkkuun käärityt kanataskut sisällään pestoa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja mozzarellaa. Ne eivät kaipaa kaverikseen kuin hieman salaattia oman mauan mukaan. Ja tietysti huikean balsamietikkakastikkeen sekä lasillisen Ruppertsbergeriä.
Kanataskut balsamico-kastikkeella (4 annosta)

4 kanan rintafileetä
4 rkl pestoa
suikaloituja aurinkokuivattuja tomaatteja
mozzarellaa
8 viipaletta Parman kinkkua
2 dl ruokakermaa
1 rkl kanafondia
balsamietikkaa
soijaa
cocktailtikkuja

Viipaloi mozzarella ja nuiji rintafileet litteämmiksi. Levitä niiden pinnalle pestoa ja asettele keskelle aurinkokuivatut tomaattisuikaleet ja viipaloitu mozzarella. Kääri taskut kiinni ja sulje ne cocktailtikkujen avulla. Kääri ympärille Parman kinkkua. Ruskista taskuja jokapuolelta ja laita ne sitten 175 asteiseen uuniin noin tunnin ajaksi. Valmista balsamico-kastike sekoittamalla samalla pannulla muutama ruokalusikka balsamietikkaa ja kerma. Mausta kanafondilla ja soijalla. Kaada lisäksi mukaan uunissa taskuista irtoava paistoneste. Tarjoa taskut ja kastike esim. rucolasta, avokadosta ja granaattiomenasta valmistetun salaatin kanssa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti