Koska paras
ystäväni Pohjanmaalta oli käymässä Hkissä, oli aika vihdoin varata pöytä
Sandron sunnuntaibrunssille Eiraan. Lounaskokemus alkuvuodesta oli ollut pieni
pettymys: palvelu kaipasi organisointi, sillä pöytiintarjoillut pääruoka-annoksemme
olivat ensin väärät ja sitten haaleat eikä plokkaus asiakkaiden jäljiltä oikein
toiminut. Brunssi oli kuitenkin kaiken hehkutuksensa arvoinen.
Salaateissa
oli raikas ja tuore maku ja raaka-aineiden vivahteet pääsivät kaikissa oikeuksiinsa.
Omia suosikkejani olivat pehmeä punajuurisalaatti, aprikoosicouscous ja
tabbouleh sekä talon oma tzatziki. Lämpimien ruokien puolella
sahrami-hollandaise lohi oli todella hyvää, mutta viikuna lammas harmittavan
sitkeää. Usein jälkiruokapöytä koituu brunssien pettymykseksi, mutta Sandrossa
se kyllä kruunasi koko komeuden – etenkin gluteeniton mangokakku.
Sunnuntaibrunssi
Sandrossa oli kyllä kaikin puolin miellyttävä kokemus: palvelu pelasi, tarjoilu
toimi joustavasti ja ruuat olivat todella laadukkaita ja maukkaita. Mun korianteria
vihaavaa miestä ei tosin Sandroon voisi viedä, koska vihreitä lehtiä oli ihan kaikkialla. Tuskin myöskään lauantain vegaanipainotteinen tarjoilu uppoaisi.
Allekirjoittanut aamun ajatuksissa |
0 kommenttia:
Lähetä kommentti